Mijlocasul Benficai Lisabona, Rui Costa, va reveni pe teren in luna ianuarie, dupa ce timp de trei luni a fost indisponibil din cauza unei grave leziuni musculare, astfel ca ar putea fi apt pentru dubla mansa cu Dinamo, din 16-imile Cupei UEFA.
Fostul international portughez ar putea evolua in primul meci oficial pe care Benfica il va disputa in 2007, programat la 6 ianuarie, cu Oliveira do Bairro (liga a III-a), contind pentru 16-imile de finala ale Cupei Portugaliei.

Rui Costa a evoluat in sezonul 2006/2007 doar in patru partide oficiale, in ultimele trei luni fiind indisponibil din cauza unei rupturi musculare la coapsa dreapta. Mijlocasul in virsta de 34 de ani s-a tansferat de la AC Milan la Benfica inaintea inceperii sezonului, el dorind sa-si incheie cariera la formatia la care a debutat in fotbalul profesionist.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.