Cel mai bun sportiv roman al anului si-a exersat abilitatile fotbalistice pe plajele braziliene de la Sao Paolo

In urma cu o saptamana, cel mai bun sportiv roman al anului, gimnastul Marian Dragulescu, s-a impus in concursul de sarituri la Cupa Mondiala de la Sao Paolo, Brazilia. Pentru gimnastul nostru, concursul a contat mai putin, mandria cea mare constituind-o faptul ca a jucat fotbal pe plaja unde a copilarit marele Pele.

Marian Dragulescu a incheiat un an excelent pentru cariera sa. Dublu medaliat cu aur la Campionatele Mondiale din acest an, "Marocanul" a primit zilele trecut premiul de cel mai bun sportiv roman in anul 2006. inainte de premiere, gimnastul si-a mai trecut in palmares o victorie in concursul de sarituri la Cupa Mondiala de la Sao Paolo. Bucuria succesului a fost insa infima, in comparatie cu senzatiile pe care multiplul campion mondial le-a trait pe plajele braziliene. "Am fost pentru prima oara in Brazilia si am ramas surprins de ceea ce am vazut acolo. Am stat in orasul care l-a dat pe marele Pele. O zi intreaga am petrecut-o pe plaja impreuna cu alti gimnasti, si ne-am incins la o miuta pe nisip. Cred ca m-am descurcat destul de bine, pentru ca obisnuiesc sa joc fotbal frecvent", ni s-a confesat Dragulescu, care nu a parut impresionat de mediatizatele fete de pe plajele braziliene.

In ceea ce priveste cumparaturile efectuate in tara cafelei, gimnastul nu a fost atras de prea multe lucruri, singurele care i-au atras atentia fiind tricourile cu nationala de fotbal a Selecao, numerele lui Ronaldinho si Ronaldo nelipsindu-i din colectie. Deplasarea in Brazilia nu a fost insa ultima in acest an a lui Marian. El a plecat joi dupa-amiaza in Olanda, acolo unde va sustine un concurs demonstrativ alaturi de alti gimnasti care au obtinut rezultate extraordinare in acest an.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.