Mihai Stoica a cheltuit mii de euro pe biletele de avion pentru a aduce din Brazilia un portar pe care nu il regreta nici oficialii si nici fanii lui Paranaense. Se repeta povestea aducerii lui Saban, pe care israelienii l-au dat „cu draga inima“.
Mihai Stoica se joaca cu rabdarea si cu banii lui Gigi Becali. In loc sa gaseasca din Brazilia un jucator de creatie, de care echipa din Ghencea are absoluta nevoie, managerul general al campioanei a venit cu un portar, ca si cum nu ar fi fost mii de goalkeeperi in Romania, Serbia, Bulgaria, Moldova, Ucraina sau Rusia. Mai mult, unele imagini care circula cu Andrey Nazario nu il recomanda deloc pe acesta drept un super-portar, fiind cel putin ciudat ca Paranaense l-a cedat cu asa usurinta si ca fanii echipei braziliene nu regreta plecarea sa. La fel a fost povestea si cu Klemi Saban.

Mihai Stoica si-a pierdut o luna din viata batand Brazilia in lung si in lat. Suporterii "ros-albastrilor" au sperat ca managerul general va gasi un mijlocas coordonator, care sa limpezeasca jocul mai ales in meciurile din deplasare, dar... surpriza. MM-ul a cautat printre cei mai tehnici fotbalisti pana cand a gasit un portar. In stilul caracteristic, conducatorul stelist l-a prezentat pe Andrey Nazario drept un "fenomen", care a fost campion al lumii cu echipa de tineret a Braziliei. Ce a omis sa spuna Mihai Stoica este ca Nazario doar a facut parte din respectivul lot, ca a fost accidentat doi ani si ca, in ultimul timp, nici macar nu si-a gasit loc in lotul lui Paranaense, fiind imprumutat la Figueirense.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.