Daca nu ar fi scos un egal cu Dinamo Kiev, Steaua ar fi tremurat serios in aceasta seara. Asta pentru ca, in cazul unei victorii a ucrainenilor in Ghencea, calificarea ar fi depins de partida de astazi dintre Kiev si Real Madrid. Meci pentru care madrilenii au odihnit vedetele si au trimis noua jucatori de la a doua echipa. Real Madrid nu mai poate pierde locul doi in grupa si nu mai poate aspira la primul.

Astfel, Fabio Capello si-a permis sa-i deplaseze la Kiev pe Borja Valero, Adan, Torres, Sergio, Javi Garcia, De la Red, Adrian Gonzalez, Nieto si Mata, noua pusti chemati de la a doua echipa a clubului. Pentru un asemenea meci fara miza, italianul i-a lasat acasa pe Cannavaro, Reyes, Guti, Emerson sau Raul, toti cu accidentari usoare sau in mare nevoie de repaus. Dintre jucatorii chemati de la a doua echipa, vedeta este Adrian Gonzalez, 18 ani, baiatul legendarului jucator al madrilenilor, Michel. Acesta din urma este chiar antrenorul satelitului si seful centrului de copii si juniori al gruparii de pe Santiago Bernabeu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.