Federatia Romana de Atletism va premia, in data de 15 decembrie, cei mai buni atleti care au reprezentat tara noastra in competitiile internationale. Sportivii Nicoleta Grasu, Constantina Tomescu Dita si Marian Oprea ocupa primul loc in ierarhia celor mai buni atleti din acest an.

La categoria seniori-feminin, prima pozitie o impart atletele Nicoleta Grasu (CS Dinamo Bucuresti) si Constantina Tomescu Dita (CS Drobeta Turnu Severin), care sunt urmate in top de Corina Dumbravean (CS Olimpic Sport Craiova) si de Adina Anton (CS Dinamo). De asemenea, echipa anului 2006, la feminin, a fost desemnata cea de alergare pe sosea (20 km), formata din atletele Constantina Tomescu Dita, Luminita Talpos, Lidia simon, Adriana Partea si Paula Todoran.

La categoria seniori-masculin, pe primul loc se afla saritorul de triplusalt Marian Oprea (CS Dinamo), urmat de Gheorghe Guset (CSM Armatura Zalau) si de Ioan Vieru (CSA Steaua). La echipe, prima pozitie a revenit stafetei de 4x400 metri, formata din sportivii Ioan Vieru, Florin Suciu (CSM Timisoara/Olimpia Bucuresti), Catalin Campeanu (CSM Bacau) si de Vasile Bobos (CSM Cluj/Olimpia Bucuresti).

Topul junioarelor este alcatuit, in ordine, din Bianca Perie (LPS Roman/CSM Bacau), Ancuta Bobocel (CSM Drobeta Turnu Severin/CS Dinamo) si Ana Maria Greceanu (LPS CS Farul), in vreme ce la juniori masculin, primul loc este ocupat de Mihai Grasu (CS Dinamo), urmat de Tiberiu talnar (CSS 4 Bucuresti/CS Farul) si Cornel Bananau (Colegiul National "Octav Onicescu", scoala nr. 190/CSM Giurgiu).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.