Adrian Mititelu a anuntat ieri ca Universitatea Craiova va beneficia de prime record pentru ultimul meci din acest an, contra Stelei, din etapa 19 a Ligii I. Patronul oltenilor ofera in cazul unei victorii suma de 3.500 dolari de titular. "Vor fi 50.000 de dolari care se impart la toti". Aceasta este cea mai mare prima din istoria echipei. In caz de egalitate, jucatorii Craiovei vor primi in total 10.000 de dolari, suma care se va diviza in functie de merite. Jucatorii olteni nu au beneficiat deloc de prime in acest sezon, din cauza traseului slab si fara rezultate notabile. Adrian Mititelu s-a gandit ca la final de an sa le faca jucatorilor sai o bucurie, desi victoria contra Stelei este putin probabila.

Stefan Stoica: "Steaua joaca mai lent"

Stefan Stoica, antrenorul Craiovei, a declarat ieri despre partida cu Steaua ca "nu imi e teama de nimeni. Universitatea poate juca de la egal la egal cu orice echipa. Pierdem demn, daca vom pierde, pentru ca ne luptam pentru orice punct." Stoica a vorbit si despre experienta sa de la Steaua, fara sa evite sa il critice pe actualul antrenor, Cosmin Olaroiu: "Pentru mine este un atu faptul ca acum unul sau doi ani am fost la Steaua alaturi de Protasov. Cunosc Steaua. Cu Olaroiu, acum Steaua joaca mai lent".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.