Meci spectaculos, scandal la final. Acesta este tabloul partidei FC Vaslui - Universitatea Craiova, confruntare jucata simbata si incheiata cu scorul de 3-3, dar si cu un macel la vestiare. Fluierul de final al clujeanului Marian Salomir a declansat isteria in tabara oltenilor. Scaune rupte, geamuri sparte si o usa devastata, totul in vestiarul Universitatii. Jucatorii antrenati de Stefan Stoica nu si-au varsat nervii pentru ratarea victoriei doar pe obiectele aflate in cale, ci i-au luat la bataie si pe adversari.

Intre cele doua tabere s-au impartit pumni si picioare precum in galele K1. Pe teren, ambele formatii au oferit un fotbal spectaculos. Dupa ce Croitoru a ratat un penalty in minutul 17, Craiova a deschis scorul prin Velcovici (`23), pastrind rezultatul pina la pauza. Golul de 0-2 marcat de Pirvu (`65) a lasat senzatia ca Universitatea a rezolvat partida. Gheorghiu (`83) a redus din handicap, insa Velcovici (`85) a restabilit imediat diferenta de doua goluri in favoarea oltenilor. Gazdele au revenit fantastic in joc, Croitoru (`87) si Sabou (`90 - penalty) stabilind scorul final la 3-3. Lovitura de la 11 metri acordata gazdelor a fost vehement contestata de jucatorii si oficialii craioveni, decizia lui Salomir de a indica punctul cu var declansind furia oaspetilor.

Oltenii vorbesc despre diversiune

Ovidiu Costesin, directorul executiv al Universitatii, a vorbit despre o inscenare pusa la cale de oficialii vasluieni: "Gazdele au intrat in vestiar si au devastat totul, cu scopul de a distrage atentia. Este un fel de diversiune securista, o inscenare care ni s-a facut". La fel de "realist" a fost si portarul Craiovei, Mircea Bornescu: "La finalul meciului, presedintele Vasluiului a venit impreuna cu jucatorii sa ne bata, iar noi doar ne-am aparat. Singurul lucru spart a fost un geam, pe care un coleg l-a lovit cu gheata, de nervi, cind se afla la dus (n.n - oltenii merg la dus incaltati?)".

"Nu sintem masochisti"

Replica sefilor de la Vaslui nu a intirziat sa apara si este la fel de savuroasa. Presedintele Octavian Apetrei a vorbit despre politisti comunitari, masochisti si filaj pe caseta video: "Noi nu ne ocupam cu inscenari si diversiuni. Cel care a observat pagubele din vestiarul Craiovei a fost politistul comunitar, care isi are vestiarul in zona. In plus, nici nu puteam patrunde acolo, pentru ca vestiarul oaspetilor este pazit de jandarmi. Oricum, tot ce s-a petrecut este inregistrat pe o caseta, aflata acum in proprietatea observatorului de joc. Clubul Vaslui nu este unul de masochisti, asa cum lasa oltenii sa se inteleaga".

Mititelu: "Salomir e o nulitate, iar Hizo o relicva"

La 24 de ore distanta dupa meciul cu FC Vaslui, supararea lui Adrian Mititlu inca nu trecuse. Principalele tinte ale patronului Craiovei au ramas Marian Salomir si antrenorul "galben-verzilor", Viorel Hizo: "Daca vrei sa-ti aduci aminte de perioada aceea urita a fotbalului romanesc, de blaturi, de cooperativa, de meciuri trucate, atunci te uiti la Hizo. Este ultima relicva a acelor vremuri. Cit il priveste pe Salomir, cu el aveam o relatie de amicitie, dar ce a facut la Vaslui, se numeste japca pe fata. Mi-a demonstrat ce mi se spunea despre el. Si anume ca este o nulitate. Ii place sa admire trotuarul, sa ia doua pasarele si sa le studieze din toate punctele de vedere, sa le unga cu toate alifiile. Ii place sa fie pasare de noapte".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.