Nationala masculina de handbal a Romaniei va infrunta Serbia si Muntenegru in play-off-ul CE de anul viitor din Elvetia. Adversarul "tricolorilor" a ocupat locul 5 la ultimul CM, desfasurat acum o luna in Tunisia. Romania nu a mai participat la un turneu final din 1996, cand a ocupat locul 10 la CE din Spania! Primul meci cu Serbia are loc pe 11 iunie, la Oradea, iar returul, o saptamana mai tarziu, in deplasare.

Ieri, a avut loc si tragerea la sorti a sferturilor de finala ale cupelor europene la handbal feminin. In Cupa Cupelor, Rapid va infrunta team-ul norvegian Tertnes Bergen. In Cupa EHF, Silcotub Zalau va da piept cu vicecampioana Ungariei, Graboplast Gyor, iar in Challenge Cup, Oltchim va intalni echipa germana Buxtehude. Primele partide vor avea loc pe 12/13 martie, in deplasare, iar returul, o saptamana mai tarziu, pe teren propriu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.