Sositi la Bucuresti pentru meciul cu campioana Romaniei, jucatorii lui Dinamo Kiev declara, prin vocea presedintelui Igor Surkis, ca au 50% sanse sa devanseze Steaua in clasamentul grupei E. Antrenorul Demianenko si jucatorii s-au ferit sa faca declaratii

Charterul care a adus-o pe Dinamo Kiev la Bucuresti a aterizat pe aeroportul Ba- neasa la ora 12:03, cu sapte minute mai devreme decit era programat. Primul care a iesit a fost patronul Igor Surkis, pe care ziaristii romani cu greu l-au recunoscut. Imbracat sport si fara armata de bodyguarzi, de care te-ai fi as- teptat sa fie insotit, presedintele lui Dinamo Kiev s-a aratat dispus sa stea de vorba cu presa romana, insa primul contact a esuat din cauza lipsei unui translator.

Problema a fost depasita odata cu venirea lui Florin Cernat, care a facilitat dialogul intre cele doua parti. Intrebat ce se va schimba in jocul de pe Ghencea fata de cel de la Kiev, Surkis a spus ca antrenorul este cel care se ocupa de acest aspect, insa a apreciat ca sansele pentru intilnirea din aceasta seara sint egale. "Nu vom mai face aceleasi greseli ca in meciul de la Kiev. Nu stiu daca vor fi schimbari in echipa, numai antrenorul poate spune asta", a spus patronul lui Dinamo Kiev, care s-a ferit sa raspunda la intrebarea daca romanul Cernat poate decide soarta meciului.

Referitor la prima pe care o au promisa jucatorii vicecampioanei Ucrainei pentru meciul cu Steaua, Surkis a spus ca banii se platesc doar pentru indeplinirea obiectivului, calificarea in Cupa UEFA: "Eu nu platesc pe un singur meci, ci numai la obiectiv".

FLORIN CERNAT: "La Kiev, stelistii au fost mobilizati ca pentru cel mai important meci al vietii lor. Nu trebuie sa le lasam posesia, altfel va fi foarte greu sa-i invingem. Un plus pentru ei este Radoi Nu imi sta gindul la a-l ajuta pe nasul meu, Mihai Stoica si invers e la fel. N-am mai vorbit cu el, pentru ca ne intereseaza doar echipele noastre."

NEATENTIE. Gigi a facut accident!" Patronul Stelei a fost implicat intr-un usor accident de circulatie, ieri-dimineata, in jurul orei 9:00, pe soseaua Tunari - Bucuresti. Becali, care nu a respectat distanta regulamentara in trafic, a lovit din spate un autoturism marca Ford Focus si este pasibil de o amenda cuprinsa intre 600 si 800 RON.

Emotii cu Ghionea

Ieri, la ultimul antrenament inaintea duelului cu Dinamo Kiev, Sorin Ghionea a dat mari emotii staff-ului tehnic al Stelei. La unul dintre exercitiile ros- albastrilor, fundasul a fost calcat pe picior si a cerut interventia medicilor. Acestia l-au consultat si i-au explicat tehnicianului Cosmin Olaroiu ca nu este nimic grav, astfel ca Ghionea va fi titular astazi.

Incidente intre galerii?

Partida din aceasta seara poate reprezenta o problema din punct de vedere al securitatii. Surse din galeria Stelei au confirmat pentru Sport Total faptul ca aceasta ar dori sa se razbune dupa incidentele de la Kiev, cind mai multi fani au fost agresati cu lanturi si cu bite atit in afara, cit si in incinta stadionului, la partida tur. Fortele de ordine au anuntat ca vor lua masuri de securitate deosebite, inaintea si la finalul meciului, in acest sens fiind mobilizati 1.250 de jandarmi si politisti.

Sint concentrati

Florin Cernat a fost prezent la conferinta de presa, impreuna cu antrenorul Demianenko, acolo unde uncrainenii si-au manifestat intentia de a bate Steaua pe Ghencea. Astfel ca ultima sedinta tehnica a fost condusa de secundul celor de la Dinamo Kiev. Primele minute au stat sub vraja lui Diogo Rincon, brazilianul amintind de giumbuslucurile lui Robinho. Dupa zece minute in care jucatorii lui Dinamo Kiev au lucrat individual cu mingea, s-a trecut la pasele din miscare.

Concentrati, ucrainenii au lucrat la intensitate maxima, anuntind o partida extrem de dificila pentru Steaua, in aceasta seara. Dupa exercitiile cu mingea, fotbalistii lui Dinamo Kiev au efectuat o serie de sprinturi scurte, acolo unde Kleber a excelat. Si ucrainenii au facut un joc de posesie pe o jumatate de teren, echipa ce-i avea in componenta pe Kleber, Diogo Rincon si Yusuf ascunzind balonul in multe momente. Apoi au urmat suturile la poarta, portarii Sovkovski si Rybka fiind intinsi serios de atacantii Satkih si Milevski.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.