"Stiinta" a urcat pe locul 8 al Ligii I dupa ce a reusit al cincilea succes in campionat de la venirea lui stefan Stoica pe banca tehnica. Publicul oltean nu pare sa inteleaga ca cea mai tanara echipa din Liga I incepe sa isi slefuiasca jocul si ignora inca rezultatele multumitoare ale alb-albastrilor din ultima vreme. Astfel ca la partida cu Farul au asistat doar vreo 4.000 de oameni, cam aceiasi care meci de meci tin sa vada pe viu formarea unei echipe de primul esalon in Banie.

Cine a urmarit evolutia stiintei in ultimii ani isi poate da seama ca aceasta echipa poate juca in aceeasi maniera in unele momente, indiferent cine imbraca tricourile oltenilor. Este vorba de neputinta care s-a vazut si in intalnirea cu Poli Timisoara, din etapa trecuta, cand elevii lui Fane Stoica, biciuiti in permanenta de un public pretentios, nu au reusit sa egaleze. De data aceasta, Farul a venit cu mesajul evident ca isi doreste un rezultat de egalitate, dar ca va incerca sa "ciupeasca" si o victorie, daca va avea noroc.

Asa se explica faza din minutul 29, cand Gurita le-a dat emotii oltenilor, sutand periculos din afara careului, dar peste poarta, spre norocul lui Bornescu. Un minut mai tarziu, Velcovici a trimis primul sut spre poarta al gazdelor, care a insemnat, totodata, si prima ocazie mai periculoasa a "juvetilor".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.