Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) s-a intrunit ieri la Piatra Neamt si a hotarat ca primele doua etape ale returului Ligii I sa se dispute, asa cum se stabilise, la inceputul campionatului, la sfarsitul primelor doua saptamani ale lunii decembrie.

Mircea Sandu a declarat ca membrii comisiei nu se gandisera niciun moment sa amane etapele a XVIII-a si a XIX-a pentru sfarsitul lunii februarie sau inceputul lunii martie: "Nu s-a pus deloc problema amanarii. Comitetul Executiv a luat o decizie inaintea campionatului si trebuie respectata. Anul trecut am avut de suferit si am fost criticati din aceasta cauza, dar ne-am asumat criticile", a afirmat presedintele FRF.

Citeste si:

Steaua, Otelul, Unirea Urziceni, "U" Craiova, Dinamo, FC Vaslui, National, Poli Timisoara, Ceahlaul, CFR Cluj si Jiul solicitasera amanarea inceputului returului, iar printre gruparile care nu doreau aceasta amanare s-a numarat chiar Rapidul, Razvan Lucescu declarand in cursul saptamanii trecute ca nu i se pare normal ca Federatia sau Liga sa schimbe programarea initiala.

Conducerea FRF se deplasase la sfarsitul saptamanii la Piatra Neamt pentru a inspecta baza sportiva a clubului Ceahlaul. Presedintele formatiei, Gheorghe Stefan, a solicitat Federatiei ca partida cu Luxemburg, programata pe data de 28 martie, sa se dispute pe stadionul "Ceahlaul". Mircea Sandu a fost incantat de conditiile existente la Piatra Neamt: "Vom face lobby pe langa selectioner sa aducem meciul la Piatra Neamt. Daca ar fi dupa mine, si maine l-as programa aici, daca as avea decizia UEFA pe masa", a declarat presedintele FRF.