Petrescu l-a facut cu ou si cu otet pe arbitrul Tudor dupa meciul Unirea - Dinamo, scor 1-1, in care a reclamat neacordarea a trei penalty-uri pentru echipa sa

Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, a criticat dur arbitrajul de la meciul cu Dinamo, in ciuda faptului ca echipa sa a reusit un 1-1 cu liderul din

Liga I. "Bursucul" a reclamat trei penalty-uri neacordate echipei sale, precum si eliminarea din prelungirile meciului a lui Negoita. Petrescu este la a doua iesire de acest gen, dupa cea de la partida cu Otelul Galati, de la Focsani, din "optimile" Cupei Romaniei. Dinamovistii, aflati in "silenzio stampa", n-au comentat declaratiile lui Petrescu.

Unirea a reusit o remiza cu Dinamo, la Urziceni, scor 1-1, Rohat reusind sa egaleze in repriza secunda dupa ce I. Ganea a deschis scorul in prima parte a meciului. Rezultatul nu l-a multumit insa pe Dan Petrescu, antrenorul ialomitenilor, care a dat vina pe ghinion si pe arbitraj. Petrescu a declarat ca Unirea este cea mai defavorizata echipa din Liga I si a criticat in termeni duri arbitrajul brigazii conduse de Al. Tudor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.