Daca visul lui Gigi Becali de a-l transfera pe Radoi la Real Madrid nu s-a implinit, un alt roman ar putea ajunge sa poarte tricoul gruparii de pe "Santiago Bernabeu". Adrian Viciu are 15 ani, e portar si e detinut in coproprietate de divizionara secunda Cadiz si de "galactici".

Visul lui Adrian Viciu de a deveni fotbalist s-a nascut intr-o seara de decembrie, in 1998, cand tatal sau i-a daruit un tricou cu nationala Braziliei, cu numele legendarului Bebeto inscriptionat pe spate.

Nascut in 1991, la Targu-Mures, Adrian a inceput fotbalul la varsta de opt ani la gruparea locala ASA, unde a fost remarcat de antrenorul Aurel Paslaru. A evoluat si ca jucator de camp, ajungand pana la urma in poarta. In februarie 2003, a fost transferat de Dinamo Bucuresti.

"M-au luat dupa ce le-am dat doua goluri din lovitura libera. Amuzant e ca eu sunt stelist", rememoreaza Adrian momentul. Dinamo l-a achizitionat pe 10 mingi de fotbal si un rand de tricouri, insa a ales sa renunte ulterior la serviciile sale, trimitandu-l la Liberty Salonta. Insa nimic nu a fost pierdut. Impresarul spaniol Joseba Roteta l-a placut si l-a invitat la un trial la San Sebastian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.