Debutul campionilor Romaniei in EuroCup a fost multumitor pentru fanii sai

CSU Ploiesti a pierdut primul meci din actuala editie a cupelor europene, disputat pe teren propriu, in fata cunoscutei echipe spaniole MMT Estudiantes Madrid, 89-97, la o diferenta mai mica decat celebra Winthertur FC Barcelona (invinsa de Estudiantes cu 94-84). Cu Sasa Ocokoljic in zi de gratie, bine sprijinit de cei doi americani, Elliot si Hargaves, prahovenii au reusit chiar sa si conduca (67-66 in min. 28). Formatia pregatita de Mladen Jojic a reusit sa-i ridice in picioare pe cei 2.500 spectatori, care au sperat timp de aproape 10 minute ca favoritii lor ar putea castiga. Fals. Pentru ca Estudiantes e o echipa mult prea tare.

Barca a pierdut la o diferenta mai mare

Gruparea spaniola a venit fara doi titulari, argentinianul Martinez si americanul Garnett, oamenii care de regula fac jocul echipei madrilene. in plus, dupa ce si-a dovedit eficienta si a facut spectacol prin punctele inscrise prin slam-dunk, uriasul pivot McDonald a luat, dupa 20 minute, loc pe banca de rezerve. A fost exact perioada in care Ploiestiul a putut sa respire.

"Sunt multumit de ceea ce au aratat baietii, cu toate ca ar fi trebuit sa profitam de absenta a doua piese de baza din tabara spaniola", a declarat Alexandru Iacobescu, presedinte al CSU Asesoft Ploiesti, in vreme ce pivotul Virgil Carutasu s-a marginit sa spuna: "Cred ca le-am facut fata, insa McDonald m-a omorat sub panou".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.