Curtea de arbitraj sportiv a FRF a decis ca fotbalistii John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade nu sint inca liberi. Jucatorii ameninta cu tribunalul

Cea mai inalta instanta din fotbalul romanesc a decis ieri ca fotbalistii John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade mai au de trudit pe gazonul lui Constantin Iacov pina la campania de vara a anului viitor. Este epilogul unui scandal care dureaza de citeva luni, care a atins prin ricoseu virfurile FRF. Decizia a provocat stupoare pentru aparatorii jucatorilor, care obtinusera cistig de cauza la toate instantele inferioare, astfel ca meciul va intra in prelungiri, chiar daca hotarirea este "definitiva si irevocabila".

Cu degetul spre Prunea

Srhoj si Abiodun afirma ca acordurile dintre ei si FC National au expirat la 1 iulie 2006, insa gruparea bancara sustine ca acestora li s-au prelungit automat contractele pina in anul 2007. Cei doi s-au adresat, in vara, Comisiei pentru Statutul Jucatorului pentru a deveni liberi de contract. Aceasta a dat dreptate fotbalistilor, la fel si Comisia de Apel, dar Curtea de Arbitraj Fotbalistic (CAF) a retrimis cazul celor doi spre rejudecare la prima instanta. Apoi litigiul a urmat acelasi traseu, atit CSJ, cit si Comisia de Apel adoptind hotariri in favoarea fotbalistilor. FC National a facut recurs de fiecare data, iar CAF a decis in final ca Srhoj si Abiodun sint sub contract cu gruparea bancara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.