Armonia de la Federatia Romana de Fotbal este sublima, dar lipseste cu desavarsire. Tot mai des se vorbeste ca vechea garda ar vrea sa scape de "lupii tineri" adusi de Mircea Sandu intr-un moment greu al campaniei electorale. Razboiul dintre Florin Prunea si Dumitru Dragomir pare a fi doar varful aisbergului.

"Cazul Abiodun-Shroj" a agitat teribil apele la FRF, prietenia dintre Florin Prunea, director in Federatie, si Constantin Iacov, presedintele CA al FC National, punand gaz pe foc. Presedinte al LPF, dar si vicepresedinte al FRF, Dumitru Dragomir a iesit aprig la atac, mai ales ca are un lung sir de "meciuri" cu Iacov. Faptul ca un vicepresedinte si un director al unei federatii prefera sa se certe in public in loc sa-si rezolve problemele in cadru privat spune totul despre atmosfera care domneste acum in parohia lui Mircea Sandu, care deocamdata prefera o pozitie defensiva. "Buba" s-a spart la emisiunea Fanatik Show, unde Prunea si Dragomir au avut un schimb dur de replici, cel mai tanar iesind usor sifonat din acest dialog.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.