Gigi Becali s-a dezlantuit impotriva jucatorilor care afirmau ieri, in exclusivitate pentru Sport Total, ca nu primesc nici jumatate din sumele cu care se lauda patronul ros-albastrilor. El spune ca, daca acesti fotbalisti vor dori sa plece de la Steaua, pot pleca gratis, la orice echipa isi doresc. Idioti, cretini, timpiti, acestea sint celelalte apelative folosite de Becali

"Nu cistigam nici jumatate din sumele care se vehiculeaza in presa", asa isi incepeau pledoaria, in numarul de ieri al Sport Total, mai multi jucatori ai Stelei, care se plingeau ca patronul Gigi Becali nu le ofera nici pe departe sumele cu care se lauda in presa.

Cum era de asteptat, reactia patronului stelist nu a intirziat, doar ca, de aceasta data, el nu a acuzat presa ca ar fi inventat aceste declaratii, ci s-a dezlantuit impotriva propriilor fotbalisti: "Jucatorii astia sint niste idioti, niste timpiti si cretini, niste zdrente de oameni. Sa se duca idiotii la banca, sa-si verifice contul si o sa vada ca platile sint la zi".

Dupa ce a specificat ca vrea ca declaratia sa sa fie redata intocmai, Becali a continuat: "Toti jucatorii au banii in conturi. La prima de 100.000 de dolari pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, impozitul nu a fost de 30%, asa cum spun ei, ci de 29,5%. Am platit CAS-ul si asigurarile de sanatate la stat, iar restul a intrat in conturile lor".

Patronul Stelei face o pauza scurta si il intreaba pe Valeriu Argaseala despre prima pentru meciul de la Kiev, apoi tuna: "Cu Kievul prima a fost de 20.000, iar dupa impozitare, in loc sa le dau 14.000, eu am hotarit sa le dau 16.000. Daca nu le convine dolarii, sa se duca la euro. Sa-i sunati pe idiotii care au spus lucrurile alea si sa le spunet i ca, daca vor sa plece de la Steaua, pot pleca gratis, fara nici un ban. Ii salut, le string mina si ii las sa plece unde vor ei".

MARTURIA UNUI JUCATOR STELIST:

" Am vazut ca ii e rusine pentru ce s-a intimplat cu Real. Si mie imi e cind vad ce salarii se vehiculeaza prin presa si noi nu avem nici pe jumatate. M-am saturat sa vad ce mult cistigam noi in comparatie cu altii, in conditiile in care nu sint convins ca e adevarat. Noi nu am primit nici azi prima de la Kiev, cite 20.000 de euro. Cit priveste suma de 100.000 de euro pe care o aveam promisa dupa calificarea in grupele Ligii Campionilor, a venit si ea ciuntita."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.