Steaua este vinovata de parcursul dezastruos al ucrainenilor de la Dinamo Kiev in actuala editie a Ligii Campionilor. Presedintele Igor Surkis spune ca echipa sa nu poate depasi socul infrangerii suferite in fata "ros-albastrilor" in prima etapa a grupei E. "Pana acum am tot resimtit acest impact si s-a vazut ca intr-adevar primul meci este important pentru incredere. Dati-ne voie sa speram intr-o victorie cu Real Madrid acasa, dar mai ales in deplasarea de la Bucuresti", a spus Surkis, care a adaugat ca are in continuare incredere in antrenorul Anatoli Demianenko, dar aceasta trebuie improspatata prin rezultate.

La randul sau, portarul Taras Lutenko, care l-a inlocuit in meciul cu Lyon pe capitanul Aleksandr Sovkovski, suspendat, crede ca Dinamo Kiev se lupta in continuare pentru locul al treilea, care i-ar asigura participarea in Cupa UEFA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.