Nationala de rugby a Romaniei a reusit, la Madrid, sa se califice pentru a 6-a oara consecutiv la un turneu final al Cupei Mondiale. „Stejarii“ au invins Spania cu 43-20 si ramane singura nationala care s-a calificat la toate editiile Cupei Mondiale

Bucurie de nedescris, sambata seara, la Madrid, acolo unde rugbystii romani au reusit o performanta extraordinara.

S-au calificat pentru a 6-a oara consecutiv la Cupa Mondiala, care va avea loc anul viitor, in Franta. O adevarata fiesta s-a incins dupa finalul partidei cu Spania, castigata de "stejari" cu 43-20 (17-8), rezultat care confirma participarea la Cupa Mondiala din Franta. Intr-un moment in care fotbalul se chinuieste pentru a reusi sa mai prinda un loc la vreun turneu final, rugbyul romanesc a confirmat traditia, fiind singura dintre nationalele Romaniei care nu au ratat nici o prezenta la cel mai important eveniment din lumea rugbyului mondial.

"Este o zi cat se poate de fericita pentru mine. Ne-am calificat la Cupa Mondiala si acesta e cel mai important obiectiv pe care l-am indeplinit. Deocamdata, nu ma gandesc la meciurile de la Mondiale, ci la urmatoarea partida, cea cu Scotia, din 11 noiembrie", a declarat, imediat dupa finalul partidei cu Spania, managerul general a reprezentativei noastre, francezul Robert Antonin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.