Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat studiul de fezabilitate privind investitia necesara in reabilitarea si modernizarea Stadionului "Lia Manoliu" cu o investitie de 501.536.129 RON, se arata intr-un comunicat al Primariei.

Studiul prevede demolarea stadionului existent in prezent si construirea unuia nou, destinat exclusiv jocurilor de fotbal si rugby, cu 2 tribune si 2 peluze avind o capacitate totala de 54.800 locuri.

Lucrarile de constructii - montaj insumeaza 350.182.964 lei, finantarea fiind asigurata din bugetul CGMB si din sume alocate de Guvernul Romaniei. Durata de realizare a investitiei este de 20 luni.

De asemenea, CGMB intentioneaza obtinerea unei hotarari de Guvern pentru transmiterea unui teren, destinat construirii unui stadion de atletism, din domeniul public al statului in domeniul public al municipiului Bucuresti. Municipalitatea va putea astfel demara procedurile pentru organizarea licitatiilor de proiectare si executie a stadionului de atletism.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.