La prima conferinta de presa de la venirea pe banca pitestenilor, Dorinel Munteanu a aruncat cu "sageti" inspre fostii sai patroni de la CFR Cluj si a precizat ca va continua sa evolueze ca jucator, cel putin pana in vara

Noul antrenor al formatiei FC Arges, Dorinel Munteanu, a sustinut prima sa conferinta de presa de la venirea sa pe banca tehnica a "vulturilor" si a anuntat ca ia in calcul posibilitatea de a-si incheia cariera de fotbalist, in cazul in care oficialii de la CFR vor continua sa-i puna piedici. "in conditiile in care CFR Cluj isi va mentine dorinta de a ma suspenda, probabil ca ma voi gandi si la retragerea mea", a declarat "Munti".

Tehnicianul a trimis mai multe "sageti" asupra oficialilor de la CFR Cluj, in special catre finantatorul Arpad Paszkany, despre care a spus ca este un mincinos si isi pacaleste jucatorii. "Au pus acel punct in Regulamentul de ordine interioara pentru a pacali jucatorii. Este o furaciune fata de ei. S-a spus ca am fugit de la echipa si ca am datorii de un milion de euro. Sunt niste aberatii fara margini. Apoi au zis ca m-au imprumutat cu bani", a adaugat Dorinel Munteanu.

Desi in presa din Romania aparusera informatii ca "Neamtul" a decis sa isi incheie cariera de fotbalist, acesta a tinut sa dezminta toate zvonurile. Antrenorul "vulturilor" a declarat ca a fost foarte suparat din cauza atitudinii oficialilor de la CFR Cluj, incat s-a gandit ca a sosit timpul ca el sa se retraga, insa acest lucru se va intampla cel mai devreme in vara anului 2007. "Dupa tot ceea ce mi-au facut cei de la Cluj, pot spune ca am luat in calcul si varianta de a ma retrage. Cred insa ca imi va fi foarte greu ca in acest sezon sa stau pe margine si sa nu intru in teren", a precizat Munteanu.

Patronul celor de la FC Arges, Cornel Penescu, cel care a facut mari eforturi pentru aducerea lui Dorinel la Pitesti, este de parere ca oficialii de la CFR nu il trateaza cum trebuie pe tehnician si ar trebui sa fie recunoscatori pentru tot ceea ce a facut Munteanu la Cluj. "Nu poti fi tratat in halul asta dupa ce iei o echipa nou-promovata si faci din ea o formatie care sa se bata de la egal la egal cu granzii din Liga I. Poate cei de la CFR vor da si ei peste un Gianini, ca poate asa vor sti sa aprecieze si ei antrenorii de valoare", a declarat Penescu.

In ceea ce priveste noua sa echipa, Dorinel Munteanu s-a acomodat foarte bine si isi pregateste elevii pentru partida de duminica, de pe teren propriu, cand FC Arges va primi vizita formatiei Politehnica Iasi. "Sper ca prin tot ceea ce vom face sa reusim sa readucem lumea la stadion. imi doresc ca suporterii nostri sa isi sustina echipa in momentele grele, iar noi trecem printr-un moment foarte greu", a spus Dorinel Munteanu.

Florin Prunea il sustine pe Dorinel

Directorul general al departamentului pentru relatii internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, care va fi si observator al arbitrilor la partida dintre FC Arges si Poli Iasi, considera ca Munteanu ar trebui sa continue si ca jucator, deoarece reprezinta un exemplu pentru jucatorii din Liga I. "Ar fi pacat, pentru ca mai are multe de spus si ca jucator, si ca antrenor. Iar ca antrenor va dovedi ca are valoare, sunt convins. Eu am zis ca si daca va pleca de la Cluj isi va gasi foarte repede de lucru. E pacat, pentru ca era un exemplu pentru toti jucatorii din Divizia A (n.r. - Liga I) si are un caracter cum multi nu il au. Cred ca totusi mai este timp, iar dupa cum ii stiu eu pe conducatorii de la Cluj, se va gasi o solutie pe cale amiabila, pentru ca asa este normal", a declarat Prunea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.