Prelungire. Internationalul brazilian Ronaldinho isi va prelungi, cu patru sezoane, contractul cu FC Barcelona, noul sau acord urmand sa fie valabil pana in 2014, sustine cotidianul "Sport".
Potrivit sursei citate, fratele lui Ronaldinho, Roberto de Assis, care este si impresarul fotbalistului, se va deplasa la Barcelona pentru doua saptamani, perioada in care incepe negocierile cu conducerea clubului catalan. Roberto de Assis va asista, de asemenea, la meciurile cu Real Madrid (22 octombrie) si Chelsea (18 octombrie). FC Barcelona doreste, prin prelungirea contractului brazilianului, sa puna capat zvonurilor potrivit carora Ronaldinho ar putea ajunge la AC Milan. Actualul contract al lui Ronaldinho este valabil pana in 30 iunie 2010 si are o clauza de reziliere de 125 de milioane de euro, iar fotbalistul castiga 8,5 milioane euro pe an.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.