Steaua a pierdut aseara destul de clar meciul cu Valencia, de pe Mestalla, si, daca nu se va produce vreo minune, ea va parasi Cupa UEFA.
Spre deosebire de meciul de la Parma, Steaua a jucat bine in meciul cu "liliecii". Mai mult, insa, nu a putut, iar partida de aseara ne-a aratat care este diferenta reala dintre fotbalul romanesc si cel "adevarat", care se joaca in Europa. Fara sa straluceasca, Valencia a marcat de doua ori (prin italianul Di Vaio, dupa o eroare a fundasilor stelisti, si prin Aimar, la o eroare de plasament a portarului Hamutovski), in timp ce stelistii si-au creat mai multe situatii, destul de bune, insa nu au reusit sa il invinga pe portarul de rezerva al Valenciei, Palop. Astfel, sansele de calificare ale stelistilor, dupa returul de joia viitoare, sunt doar teoretice, elevii lui Zenga nedemonstrand ca pot pune in balanta numele echipei care va merge in optimi.

FARA RICA NEAGA

Marea surpriza pregatita de antrenorul Walter Zenga a fost absenta celui mai prolific jucator stelist in anul 2004, Adrian Neaga. Motivatia antrenorului italian a fost, pare-se, aceea ca Neaga nu s-ar fi putut concentra suficient pentru importantul meci cu Valencia, deoarece el a semnat deja un contract cu echipa sud-coreeana Chunnam Dragons.

APROAPE CA ACASA

Doar aproximativ 200 de fani stelisti au venit din Romania sa isi sustina echipa favorita la meciul de pe Mestalla. Dar jucatorii lui Walter Zenga au avut o uriasa surpriza atunci cand au intrat pe gazon, deoarece atmosfera a fost dominata in buna parte de stelisti. Alaturi de cei veniti special din tara, in tribune s-au mai aflat aproximativ o mie de romani aflati la munca in Spania, carora Gigi Becali a anuntat ca le va plati biletul de intrare. In plus, pe Mestalla nici nu au venit prea multi fani ai "liliecilor", suparati fiind pe evolutiile slabe ale Valenciei din ultimele partide.

CUPA UEFA - 16-IMI DE FINALA

Ieri

Partizan Belgrad - Dnepr 2-2
Sahtior Donetk - Schalke 04 1-1
Panathinaikos - Sevilla 1-0
Ajax - Auxerre 1-0
Parma - Stuttgart 0-0
Austria Viena - Athletic Bilbao amanat
Valencia - STEAUA 2-0
Partida Sporting Lisabona - Feyenoord
s-a terminat dupa inchiderea editiei.

Astazi

Dinamo Kiev - Villarreal
Grazer AK - Middlesbrough
TSKA Moscova - Benfica
Fenerbahce - Zaragoza
Alemannia Aachen - AZ Alkmaar
Basel - Lille
Olympiacos - Sochaux
Heerenveen - Newcastle Utd


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.