Pentru a ramine intre primele echipe ale lumii in 2007, Romania trebuie sa invinga in acest sfirsit de saptamina reprezentativa Coreei de Sud, in barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Davis. Andrei Pavel va trebui sa-l infrunte in primul meci pe Woong-Sun Jun

Asteptarea a luat sfirsit, insa emotiile de-abia acum incep. Tragerea la sorti, de ieri, a decis: Andrei Pavel va deschide batalia pe care RomLiderul echipei noastre va juca, astazi, cu numarul doi asiatic, Woong-Sun Jun, in primul meci de simplu, in fata caruia rom"Nu stiu daca este un avantaj sau un dezavantaj sa joc in primul meci. Cred ca este acelasi lucru pina la urma. Mie imi pare bine sa joc primul, pentru ca nu mai este asteptarea aceea lunga de dinainte, in care te invirti ca leul in cusca. Din acest motiv, as fi vrut tare mult ca Victor Crivoi sa joace primul, mai ales ca este primul lui meci de Cupa Davis. Daca nu a fost posibil acest lucru, macar sper sa-l aduc pe Victor sa joace la 1-0. Indiferent cind intram, ne vom bate pe viata si pe moarte pentru a cistiga", a declarat Andrei Pavel, care crede ca numele celui de-al doilea jucator al nostru la simplu inseamna noroc: "Victor vine de la victorie".

La meciul de dublu, care se va desfas ura miine, perechea Tecau - Pavel o va intilni pe cea sudcoreeana formata din Lee-Chung. Horia Tecau este de pa- rere ca la dublu nu se va mai repeta istoria de la BCR Open Romania.

"Acest meci l-am pregatit mult mai bine decit pe cel de la turneul din Capitala. Atunci n-am avut prea mult timp si, totusi, am avut destule sanse sa cistigam acea partida. Simbata (n.r. - miine), ne-ar fi mult mai usor sa jucam de la 2-0, dar pina la urma important este sa cistigam meciul", a afirmat tenismanul roman.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.