Necazurile se tin lant de portarul echipei nationale. Dupa ce si-a pierdut postul de titulat la Ajax din cauza deselor accidentari, Lobont a mai pierdut un "duel", de data aceasta cu fosta sa prietena Loredana Constantin cu care si-a disputat in instanta custodia copilului lor, Andrei Cristian, de doi ani.
Potrivit deciziei Tribunalului Sectorului 1 din Bucuresti Loredana Constantin a primit custodia copilului, Lobont fiind obligat sa achite si o pensie alimentara lunara de 5.000 de euro.

"A ramas mut cand l-am sunat sa ii spun sentinta. Bogdan are in aceste momente o stare foarte proasta, el spera sa ii fie incredintat lui copilul. Mama lui Lobont plange de cand a aflat. La Amsterdam ii pregatise deja un loc la cea mai buna gradinita din oras, il astepta acasa. Bogdan isi iubeste foarte mult copilul!", marturiseste avocata internationalului roman, Dana Stamate. Inaintea procesului, Lobont se oferise sa ii asigure lui Andrei Cristian o pensie alimentara de 800 de euro, sa ii permita acestuia sa locuiasca impreuna cu mama in apartamentul pe care il detine in Bucuresti si sa ii asigure asistenta medicala de cea mai buna calitate. Loredana a considerat ca suma oferita de portarul nationalei este prea mica. Mai mult, ea a cerut instantei ca Lobont sa ii ofere un sfert din veniturile sale, in conditiile in care acesta castiga aproximativ 50.000 de euro pe luna la Ajax Amsterdam!

LA MANA LOREDANEI

Practic, potrivit sentintei Judecatoriei Sectorului 1, Bogdan nu va putea sa il viziteze pe Andrei Cristian decat cu aprobarea fostei sale prietene. Loredana Constantin, profitand de faptul ca Lobont se afla in Olanda si vine rar in Romania, il poate insa impiedica pe acesta sa isi mai vada copilul. Temerile exprimate de avocata internationalului roman nu sunt complet nefondate, Loredana procedand similar si pe perioada procesului.

SI-A VAZUT COPILUL PRIN GRILAJ

In ultimele luni, lui Bogdan i s-a interzis practic sa il mai viziteze pe Andrei Cristian, ultima intalnire avand loc la apartamentul in care locuieste copilul. Profitand de lipsa Loredanei, parintii acesteia i-au permis lui Lobont sa isi vada fiul numai prin grilajul de protectie de la usa apartamentului. Mai mult, avocata lui Bogdan sustine ca Loredana Constantin a refuzat, in ultima vreme, sa ii mai raspunda la telefon lui Lobont, taind practic orice contact intre tata si fiu.

SALT FINANCIAR

Suma de 5.000 de euro stabilita de instanta ca pensie alimentara ii va asigura atat lui Andrei Cristian, cat si Loredanei un venit substantial, care le va permite sa traiasca fara grija zilei de maine. Fosta iubita a lui Lobont va face un salt material considerabil, mai ales daca luam in considerare sursele de venit prezentate de aceasta in instanta.
In timpul procesului, Loredana a prezentat o adeverinta din care reiesea ca are un venit brut de 2.800.000 de lei, insa dupa ce s-a constatat ca de pe act lipsea stampila tanara a declarat ca nu mai lucreaza la firma respectiva.

Ulterior, Loredana a prezentat un contract pe teren limitat, trei luni, in urma caruia castiga 11 milioane de lei lunar. Contractul, valabil incepand cu luna decembrie, specifica faptul ca Loredana va parasi respectivul loc de munca la expirarea intelegerii. De asemenea domnisoara Constantin mai detine un apartament in zona Sala Palatului, din inchirierea caruia mai obtine un venit lunar de 21.000.000 lei impozabili.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.