“Ciinii” au opt meciuri fara infringere si sint mari favoriti la titlu

Tusierul Nagy a ajutat liderul prin eliminarea nejustificata a lui Thereau, iar apoi Corpodean a lasat Steaua in noua oameni.

Dinamo si Steaua au uluit Europa acum o saptamina, marcind opt goluri in deplasare in cupele europene. Generoase dincolo de granite, cele mai bune echipe din tara au fost parcimonioase in meci direct, derby-ul insemnind un meci bun, dar fara multe goluri. Daca Steaua si-a mentinut stilul etalat la Kiev, cu mentiunea ca apararea elastica a lui Dinamo de la Bucuresti a fost mult mai atenta cu Nicolae Dica decit Dinamo din Ucraina.

Cartonasele au destabilizat Steaua

Temerile de dinaintea jocului au fost justificate: Corpodean a ajutat Dinamo prin eliminarea nejustificata a lui Thereau, in minutul 35. Francezul a primit cartonasul rosu dupa ce asistentul Nagy, aflat la mai mult de 40 de metri de faza, i-a semnalizat centralului o infractiune imaginara a francezului la Pulhac l-a trimis pe stelist la vestiare, gindindu-se probabil ca omul are ceva prieteni pe la reunirea francofonilor si n-are rost sa-l mai retina aiurea pe teren


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.