In ajunul meciului cu Dinamo Kiev, la Teleradio-Moldova s-a primit o sugestie de la guvern ca nu ar fi bine sa fie data pe post partida in care joaca Steaua

Peste 5.000 dintre cele 8.000 de pachete cu meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor, rezervate abonatilor Stelei, au fost vindute inca din prima zi, cererea de bilete dovedindu-se uriasa in ciuda pretului piperat al tichetelor. Cu doua ore inainte de deschiderea caselor de bilete, peste 500 de persoane erau prezente in fata arenei din Ghencea, organizatorii hotarind chiar inceperea vinzarii cu o ora mai devreme, din cauza aglomeratiei.

Doua victorii de 50.000

In limita stocului disponibil, pachetele de bilete se vor vinde pina miercuri, urmind ca intre 21 si 25 septembrie sa se comercializeze doar foarte putinele tichete ramase pentru partida cu Olympique Lyon. In ceea ce-i priveste pe jucatori, patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat si primele de victorie pe care le va oferi jucatorilor: 30.000 de euro pentru un succes cu Lyon si 40.000 de euro pentru o victorie cu Real.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.