Cea de-a doua zi a Ligii Campionilor a fost asemanatoare cu prima, in care a predominat fotbalul spectacol, echipele inscriind 21 de goluri. in afara de victoria fabuloasa a Stelei, pe terenul celor de la Dinamo Kiev, nu am mai avut parte de rezultate surprinzatoare

Un meci foarte interesant a fost duelul britanic de pe Old Trafford, dintre Manchester United si Celtic Glasgow, in care cele doua formatii au oferit o prima repriza de infarct, cu patru goluri si cu multe rasturnari de situatie.

Spre mirarea celor 70.000 de spectatori, scotienii au deschis scorul in minutul 21, prin reusita lui Vennegoor. Englezii au revenit in joc prin reusita, din penalty, a lui Saha, din minutul 30, iar 10 minute mai tarziu, acelasi jucator a adus avantajul pentru Manchester pe tabela de marcaj. Bucuria din tribune a durat doar trei minute, deoarece Nakamura a vrut ca echipa sa sa fie egala "diavolilor" macar la pauza, si a executat ca la carte o lovitura libera care l-a impietrit pe Van der Sar.

Dupa pauza, Ole Gunnar Solskjaer a vrut sa demonstreze ca inca mai are forta de a juca la cel mai inalt nivel si a readus pe Manchester in avantaj, in minutul 47. Golul marcat de "papusa ucigasa", cum este poreclit atacantul norvegian, avea sa fie cel care le-a adus englezilor cele trei puncte din prima partida a Grupei F. in celalalt meci al acestei grupe, Benfica Lisabona a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formatia daneza FC Copenhaga.

Acelasi scor alb s-a inregistrat si in partida disputata in Portugalia, dintre FC Porto si tSKA Moscova, in timp ce fosta adversara a Rapidului din sezonul trecut al Cupei UEFA, Hamburg SV, a fost invinsa pe teren propriu de Arsenal. "Tunarii" au reusit sa se impuna cu 2-1, in ciuda absentei starului francez Thierry Henri.

In Grupa H, AC Milan a debutat fara probleme in fata propriilor suporteri, impotriva grecilor de la AEK Atena, obtinand o victorie la un scor de forfait. in Belgia, Anderlecht a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Lille, in cadrul aceleiasi Grupe H.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.