Rapidul incearca in aceasta seara, de la ora 20.00, in direct la TVR 1, sa ia o optiune serioasa pentru calificarea in grupele Cupei UEFA, in fata portughezilor de la Nacional Madeira. Marius sumudica, fostul component al formatiei din Grant, dar si jucator in Portugalia, la Maritimo Funchal, este sigur ca giulestenii vor ajunge in grupele UEFA, dupa meciul de astazi dintre Rapid si Nacional.

Fostul jucator si antrenor secund al Rapidului, Marius sumudica, nu crede ca vor exista probleme pentru Rapid in dubla pe care acestia o vor disputa cu Nacional Madeira, in primul tur al Cupei UEFA. "Eu am jucat in insula, in Madeira, doi ani, dar nu prea mai tin legatura cu nimeni. Oricum, cele doua echipe, Nacional si Maritimo, nu prea au suporteri, pentru ca majoritatea au acolo case de vacanta. Oamenii nu prea sunt interesati de fotbal", a precizat jucatorul, care a evoluat intre 1999 si 2001 pentru Maritimo Funchal, inscriind 7 goluri in 50 de partide.

"Sunt sigur ca Rapidul se va califica si cred ca si vor invinge in ambele partide. Toti atacantii vor inscrie in aceste meciuri", a adaugat fotbalistul, care a evoluat si la Rapid doua sezoane si jumatate. "Baietii vor face o figura frumoasa", a conchis sumudica. Fostul secund al lui Razvan Lucescu este acum antrenor in Divizia C, la Rocar, dupa ce a trecut o perioada si pe la Gloria Bistrita, imediat dupa ce a plecat de la Rapid.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.