In acest sfarsit de saptamana au avut loc meciurile de calificare pentru cea de-a XI-a editie a turneului de tenis BCR Open Romania, care face parte din ATP World Series. Astazi vor debuta si meciurile de pe tabloul principal al competitiei de la Bucuresti.

La ultima conferinta de presa organizata inaintea inceperii turneului au participat doi dintre favoritii la castigarea celui mai mare premiu, romanul Andrei Pavel si spaniolul Carlos Moya. Cei doi se pot intalni in al doilea tur al competitiei daca vor reusi sa treaca de primul act.

Tenismanul roman este foarte bucuros ca a revenit sa joace in tara si spera sa nu-i dezamageasca pe cei care il vor incuraja din tribune. "Ma bucur ca sunt din nou acasa. Vad ca interesul este foarte mare si sper ca rezultatele mele sa fie cat mai bune, chiar daca am un culoar foarte dificil", a declarat Andrei Pavel, care a fost botezat de unul dintre organizatori, Bogdan Enoiu, care l-a strigat Adrian in loc de Andrei.

Tenismanul roman a mai spus ca si-ar dori sa castige in fiecare an la open-ul romanesc, insa nu va face o tragedie daca acest lucru nu se va intampla in acest an. "Mi-as dori sa castig in fiecare an in Romania, in fata propriilor suporteri, dar nu cred ca o sa plang pe "Central" in cazul in care voi fi invins", a adaugat Pavel.

Spaniolul Carlos Moya s-a declarat bucuros ca a revenit in tara noastra dupa o pauza de noua ani. "Sunt fericit ca ma aflu aici din nou. Ultima oara am fost in urma cu noua ani si am acumulat multe amintiri frumoase. in Romania am fost primit cu multa caldura si sper sa pot reveni si anul viitor", a precizat Moya.

Tenismanul spaniol si Andrei Pavel s-ar putea intalni in turul doi al BCR Open Romania, daca vor reusi sa treaca de Luis Horna, respectiv Boris Pashanski.

"Amandoi avem de disputat meciuri grele in primul tur si cred ca este devreme sa vorbim despre cum va fi meciul dintre mine si Carlos Moya", a declarat romanul.

"Trebuie sa trecem de primul tur, dar daca ar fi sa ne intalnim cred ca va fi un meci tare. imi amintesc ca ultima oara m-a batut si ar fi o ocazie buna pentru a-mi lua revansa", a precizat Moya.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.