"Obiectivul meu in acest sezon ramine cistigarea titlului. In Liga Campionilor vom cistiga experienta, vom vedea la ce nivel suntem, de ce avem nevoie, iar daca vom cistiga campionatul, intram direct in grupe si stim ce inseamna o asemenea competitie", a explicat antrenorul principal Cosmin Olaroiu, a carui parere a fost impartasita si de fundasul Sorin Ghionea.

Olroiu a mentionat ca pentru el cel mai important meci este cel cu FC Arges, programat simbata, la ora 17.00, in etapa a VI-a a Ligii I. Tehnicianul stelist a subliniat ca in jocul pitestenilor se vad schimbarile impuse de italianul Giuseppe Giannini. "Giannini a adus idei noi si, chiar daca nu a avut rezultate, in jocul echipei este o schimbare", a subliniat Olaroiu.

Cosmin Olaroiu a mai spus ca, pentru a avea o zi in plus pentru a pregati partida cu Dinamo Kiev, din grupa E a Ligii Campionilor, a dorit ca meciul cu FC Arges sa se dispute vineri, insa ca acest lucru nu a fost posibil din cauza postului de televiziune care va transmite meciul.

"Imi asumasem riscul sa joc fara cei care au evoluat la echipa nationala, dar din pacate televiziunea nu a acceptat, pentru ca se pare ca noi sintem in slujba televiziunilor. Am ajuns sa fim santajati pentru a schimba ora sau ziua, sintem santajati sa le punem la dispozitie spatiu publicitar. Cea mai mare nedreptate este ca Steaua e obligata sa-si vinda la comun drepturile TV. A fost dureros sa fim refuzati. FC Arges fusese de acord, Liga la fel, nu si ei", a explicat Olaroiu.

Tehnicianul stelist s-a declarat multumit de faptul ca are un lot numeros cu care poate aborda Liga Campionilor si competitiile interne si a adaugat ca jucatorii Stelei nu au cistigat "foarte multi bani dupa calificarea in Liga, ci ceea ce meritau pentru munca lor". De asemenea, Olaroiu a mentionat ca nu a primit ceasul promis de patronul Gigi Becali dupa calificarea Stelei in Liga Campionilor, deoarece acesta nu se mai afla pe piata. "Este o editie limitata, de 200 de bucati, care s-au vindut", a precizat Olaroiu.

Intrebat care sint cei mai periculosi jucatori de la Dinamo Kiev, formatie pe care Steaua o va intilni miercuri, 13 septembrie, in deplasare, in primul meci din grupa E a LC, Olaroiu a oferit mai multe nume de la FC Arges: "Chita, Bazzi, Prepelita, Tanasa, Bilasco... Ei ma intereseaza, sint cei mai importanti jucatori".