Oficialii forului european, printre care se numara si fostul jurnalist Florin D. Mitu, acum in stafful de organizare, sint insotiti de fostul secretar general adjunct pe probleme internationale al FRF, Cristian Bivolaru. El a fost, in perioada 1996-2002, director de centru pentru diverse grupari la meciurile din grupele Ligii Campionilor, iar acum conduce o firma de consultanta.

Reprezentantii UEFA au programata luni o sedinta cu oficialii FC Steaua, marti vor inspecta stadionul, iar cel tirziu miercuri vor da un raspuns vizavi de conditiile pe care le indeplineste arena din Bulevardul Ghencea.

La precedenta vizita a UEFA, stadionul intrunea 80 la suta din conditiile de organizare a unei partide de asemenea nivel. In acest moment, muncitorii lucreaza la refacerea scarilor de acces la tribuna oficiala, la montarea gardului de sirma dintre tribune si teren, precum si la finisarea celorlalte anexe.

FC Steaua a disputat toate partidele din returul sezonului 2005/2006 si din Cupa UEFA pe stadionul National, datorită lucrărilor de amenajare a gazonului arenei din Ghencea, a vestiarelor și a anexelor, care au inceput in luna martie si au costat citeva milioane de euro. In acest moment, gazonul de pe stadionul Steaua este aproape de stadiul optim pentru joc, fiind irigat continuu de aspersoare. Sub gazon a fost montata o instalatie de incalzire electrica, a fost refacuta instalatia de sonorizare, au fost delimitate noi locuri de parcare, iar bancile de rezerve, facute din plexiglas de culoare albastra, sint realizate sub nivelul gazonului. De jur imprejurul terenului a fost montata o suprafata de iarba sintetica.