Marco Van Basten are motive de ingrijorare, dupa ce echipa sa nu a reusit decat un 1-0 in deplasarea din Luxemburg. Gazdele, care nu au mai castigat un meci oficial de 11 ani, le-au dat emotii olandezilor pana in ultimele momente ale intalnirii.

Fundasul central Mathjisen a marcat unicul gol al partidei in minutul 18, la putine momente dupa o imensa ocazie a gazdelor, semnata de Joaquim. Dupa inscrierea golului, Olanda a reusit sa isi creeze mult mai multe ocazii, insa nu a putut elimina erorile din defensiva. Sebastien Remy ar fi putut egala pentru gazde, dupa o minge degajata gresit a fundasului Ooijer. La pauza, Van Basten a incercat sa-si reimprospateze atacul, introducandu-l pe Vennegoor of Hesselink alaturi de tanarul Huntelaar, dar fara succes. A ramas doar 1-0, ceea ce l-a determinat pe selectionerul batav sa-si certe jucatorii fara menajamente. "A fost o bataie de joc! Toti elevii mei au jucat sub nivelul obisnuit si ar trebui sa fim multumiti de acest rezultat. In prima repriza am incercat sa jucam combinativ, insa nu am fost in stare sa legam pase in fata careului advers. In a doua repriza am jucat englezeste, cu mingi lungi, dar nici asa nu am izbutit sa ne imbunatatim jocul", a declarat Van Basten dupa meci.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.