Spectacol. Campioana Romaniei la handbal a umilit campioana Italiei si s-a calificat deja in grupele Ligii Campionilor, gratie diferentei de scor, 38-24

Campioana Romaniei, HCM Constanta, nu s-a temut de echipa italiana Conversano, desi aceasta avea la activ o participare in Liga Campionilor. Zece minute, handbalistii dobrogeni au jucat anost, de parca vroiau sa-si intarate suporterii, care au umplut Sala Sporturilor din Constanta. Trupa pregatita acum de Lucian Rasnita, cel care este si selectioner al reprezentativei masculine a Romaniei, si-a dat insa drumul la joc dupa ce a priceput ca daca il anihileaza pe conducatorul de joc advers are viata usoara.

Buricea s-a dovedit din nou foarte util echipei, intrucat i-a produs clipe amare "centrului" danez al italienilor. Stavrositu si-a facut numarul obisnuit, iar Mircea Muraru, ultimul sosit la Constanta, via Dinamo, a fost stalpul apararii. In aceste conditii, echipa romana a facut efectiv ce-a vrut cu adversara sa, scorul final, 38-24, dand sperante ca patrunderea in grupele Ligii Campionilor a fost deja transata, indiferent de rezultatul ce va fi inregistrat saptamana viitoare, in Italia.

Practic, spectacolul din teren a fost doar o incalzire pentru petrecerea de la nunta lui Denis Ali, fiul directorului sportiv al HCM Constanta, Nurhan Ali. Prima de 1.000 euro i-a incantat si mai mult pe sportivi, care insa, n-au exagerat cu distractia, mai ales ca erau sub ochiul atent al antrenorului Rasnita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.