Steaua a invins Farul la scor de forfait, dupa o partida fara emotii pentru ros-albastri, in care nu s-a acordat niciun cartonas galben. Desi au declarat ca vin sa incurce campioana, constantenii au evoluat modest, portarul Curca fiind eroul negativ al oaspetilor. Trupa lui Olaroiu a demonstrat ca poate trece rapid peste euforia unei calificari in Liga Campionilor pentru a pune osul la treaba si intr-o partida de campionat. E drept, adversarii, cu exceptia primului sfert de ora, s-au multumit cu statutul de sparring-partener, speriati parca de momentul de glorie al Stelei.

Banel Nicolita a deschis scorul cu un sut superb din voleu, apoi si-a intrat in rol Daniel Oprita, autorul unei duble. Chiar daca au evoluat bine, stelistii au beneficiat si de evolutia slaba a portarului constantean George Curca, care a primit usor primele doua goluri. Partida de sambata a consemnat si debutul la Steaua al fundasului Bogdan Panait, introdus in teren in minutul 77, in locul lui Baciu. "Am profitat de experienta noastra superioara si am castigat", a concluzionat antrenorul Cosmin Olaroiu.

Curca, huiduit de fani

Suporterii Farului care au insotit echipa la Bucuresti l-au scos tap ispasitor pentru esec pe portarul Curca, pe care l-au huiduit si l-au acuzat de noncombat. "Curca, esti sclavul Stelei", au strigat fanii, care au parasit tribuna la pauza meciului.

Portarul nu a fost insa deranjat de atitudinea galeriei. "Ne asteptam sa fie mai obositi, dar Steaua a demonstrat ca este o echipa buna. Noi n-am avut curaj, asta cred ca ne-a lipsit. Avem o cadere pe care nu o pot explica. Nu cred ca e diferenta chiar asa mare intre noi si ei, dar e vorba de joc, de ambitie", a declarat Curca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.