AC Milan, Liverpool, Valencia, Benfica si Hamburg au fost primele care s-au calificat in grupele Ligii.

Bogatii nu si-au lasat neocupate locurile de la masa ce le-a fost rezervata in Liga Campionilor, chiar daca au dat senzatia ca sint vulnerabili dupa partidele din prima mansa. Cel mai serios tremurase cistigatoarea din 2005 a trofeului, FC Liverpool, care se desprinsese greu, acasa, de Maccabi Haifa (2-1), insa sansa i-a suris in returul de la Kiev, Peter Crouch deschizind scorul in minutul 54. Israelienii au egalat noua minute mai tirziu, dar rezultatul final a ramas 1-1, astfel ca trupa lui Rafa Benitez s-a calificat in grupe.

Vedeta Pippo

AC Milan, finalista de anul trecut, care a obtinut in extremis biletele pentru Europa, dupa implicarea in scandalul din Il Calcio, s-a impus si pe terenul Stelei Rosii din Belgrad (2-1), dupa ce acum doua saptamini cistigase cu 1-0 pe San Siro. |n absenta lui {evcenko, transferat la Chelsea, si a lui Ronaldo, inca netransferat de la Real Madrid, vedeta rossonerilor a devenit Pippo Inzaghi, care la 33 de ani a marcat al 37-lea sau gol in Liga Campionilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.