Nationala Romaniei va disputa maine, incepand cu ora 20.00, pe stadionul Farul din Constanta, un meci-test cu selectionata Ciprului, din lot facand parte doar 20 de jucatori, foarte multi dintre titularii de baza fiind accidentati. Mirel Radoi, Dorin Goian, Sorin Paraschiv si Ovidiu Petre sunt numai cativa dintre jucatorii pe care Victor Piturca nu poate conta pentru partida de pregatire cu Cipru.

Daca la acestia mai adaugam si faptul ca Ionut Mazilu nu are echipa, la Sportul, care evolueaza in esalonul secund, nefiind inclus in lot, situatia este si mai grava. "Ma ingrijoreaza accidentarile. Sunt opt-zece jucatori, aproape o echipa, pe care nu pot sa imi pun baza. Nu suntem intr-un moment bun din cauza asta. Sper ca, pana la meciurile oficiale, fotbalistii sa-si revina", a precizat, ingrijorat, situatia din lotul "tricolorilor", tehnicianul Romaniei.

Ultimele accidentari ale lui Goian si Paraschiv, dupa meciul pe care Steaua l-a disputat la Arad, l-au facut pe Piti sa nu convoace decat 20 dintre cei 22 de jucatori posibili. "Am renuntat la ideea de a aduce altii la lot. De la Dinamo nu este nimeni pentru ca echipa din stefan cel Mare nu are in acest moment jucatori care sa ne ajute", a adaugat antrenorul selectionatei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.