Ce se intimpla cu Ionut Mazilu, golgeterul sezonului trecut, un fotbalist pe care se cere 3 milioane de euro? In timp ce coechipierii acestuia care, anul trecut, erau spaima campionatului, joaca fotbal (prin liga a doua!), poticnindu-se pe malurile Dunarii, la Giurgiu, Mazilu sta departe de gazon. Nu mai face parte din lotul studentilor, desi se antreneaza alaturi de el. Nici Ionut nu stie incontro o va apuca.

Asteapta finalizarea tratativelor pe care Vasile Siman le tot poarta, la mare, la munte sau oriunde altundeva, cu nasul sau, George Copos. Cei doi par a ignora interesul jucatorului, de vreme ce Mazilu nu se mai poate transfera de la Sportul Studentesc. Acum, a inceput si fotbalul din ligiile inferioare, iar Ionut a ramas p`afara. Perioada de transferari s-a incheiat la toate esaloanele, iar atacantul nu mai poate ajunge (teoretic) la Rapid Bucuresti decit in iarna. S-ar mai gasi o portita, dar ea ar trebui sa fie deschisa de catre Comitetul Executiv al FRF, care ar hotari un mini-mercato de doua zile, de care sa profite Mazilu si patronii celor doua echipe.

Dupa `prietenii` pe care Copos si Siman ii au la FRF slabe sperante ca acest lucru va deveni realizabil. In plus, acest lucru contravine flagrant reglementarilor UEFA, care a interzis total asemenea practici. Mazilu ar putea deveni jucator liber de contract. Cum? Siman va spune ca n-a avut bani sa-l plateasca, Mazilu depune memoriu la Comisia pentru Statutul Jucatorului pentru a deveni jucator liber si, dupa ce obtine acest drept, se poate transfera oriunde, inclusiv la Rapid.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.