Adrian Mititelu are afaceri fructoase in domeniul imobiliar, cistiguri ce ii permit sa devina pilonul de sustinere pentru bugetul echipei. El a incasat pina acum cinci milioane de euro din vinzarea de terenuri si urmeaza sa mai primeasca inca opt, bani care ar putea asigura viitorul formatiei sale

Principalul finantator al Craiovei este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Banie. De curind, el a reusit vinzarea unui teren intravilan de citeva hectare de la marginea orasului, unor austrieci care vor sa construiasca spatii comerciale. Adrian Mititelu ar urma astfel sa primeasca o suma in jurul a 13 milioane de euro, resurse din care va avea de cistigat si Universitatea.

Bugetul clubului, anuntat ieri, va fi de doua milioane si jumatate de euro. Acesta vine in proportie de peste 90 la suta din buzunarul boss-ului oltean, sponsorii formatiei contribuind cu o suma de pina la 150 de mii de euro.

"Din cele doua milioane si jumatate, avem rezervati pentru transferuri un milion. Asta nu inseamna insa ca vom cumpara un singur jucator de acesti bani. Pe linga aceste sume, pot spune ca deja am asigurat bugetul echipei si pentru sezonul viitor in proportie de 70 la suta", a declarat Adrian Mititelu. Acesta a mai afirmat ca toate deciziile din cadrul clubului se vor lua numai de Consiliul Director, din care fac parte Costica Stefanescu, Gheorghita Geolgau, Nicolae Negrila, Costica Donose, Aurica Beldeanu, Adrian Mititelu, Silvian Cristescu si Ovidiu Stanga.

Patronul Stiin- tei lupta impotriva primariei Craiova, care, spune el, nu doar ca si-a retras sprijinul financiar dar, mai mult, pune piedici Universitatii, atacul fiind indirect asupra sa.

Astfel, finantatorul alb-albastrilor a trebuit sa plateasca pentru refacerea tribunei oficiale si a bancii de rezerve, dar trebuie sa achite din propriile conturi si chiria pentru folosirea stadionului. In semn de protest fata de atitudinea Primariei, ieri, conferinta de presa s-a tinut pe suprafata de joc.

Alex Piturca a plecat

Atacantul Alexandru Piturca s-a despartit ieri de Universitatea, acesta reziliindu-si contractul de comun acord cu oficialii gruparii din Banie, dupa ce si-a incasat prima de promovare.

Jucatorul, care s-a pregatit in ultima perioada, Primavara, si-a luat la revedere de la fostii sai coechipieri ieri dupa-amiaza, inainte de antrenament. Piturca junior fusese rechemat saptamina trecuta la echipa mare, dar acesta nu a apucat sa se antreneze decit doua zile.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.