VALENCIA a facut o noua oferta de 12 milioane de lire sterline pentru internationalul portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo.

LUIS ANTONIO VALENCIA, international ecuadorian in virsta de 20 de ani, a fost imprumutat pentru un sezon de la Villarreal la Wigan.

NEWCASTLE a apelat la serviciile lui Michael Owen pentru a-l convinge pe Thomas Gravesen sa se alature gruparii de pe St. James Park. Owen si Gravesen au fost coechipieri pentru un an la Real Madrid.

BLACKBURN ROVERS spera sa obtina semnatura fundasului german Robert Huth, de la Chelsea, jucator de care se intereseaza si Middlesbrough.

ANDY REID (Tottenham) ar putea ajunge, contra sumei de doua milioane de lire sterline, la Leeds.

FILIP SEBO a semnat un contract cu Glasgow Rangers, devenind cel de-al noualea transfer al scotienilor de la venirea noului antrenor, Paul LeGuen. In virsta de 22 de ani, internationalul slovac a jucat sezonul trecut la Austria Viena.

RICARDO CABANAS este dorit de Sunderland. In virsta de 27 de ani, elvetianul evolueaza in prezent la FC Köln, echipa retrogradata in 2. Bundesliga.

SOCHAUX doreste sa-l transfere pe fundasul Stephane Pichot, de la PSG. In virsta de 29 de ani, Pichot se antreneaza cu echipa a doua a formatiei pariziene.

JURADO, jucator de la echipa de tineret a gruparii Real Madrid, s-a transferat la marea rivala a albilor, Atletico.

BORDEAUX se intereseaza de transferul brazilianului Denilson. Jucatorul se afla sub contract cu Betis, dar a evoluat sezonul trecut la vicecampioana Frantei sub forma de imprumut. Bordeaux il doreste si pe atacantul de 19 ani Issiar Dia, de la Amiens, pentru care a facut o oferta de un milion de euro.

VILLARREAL s-a declarat resemnata in privinta viitorului mijlocasului Marcos Senna, pentru care Manchester United a pregatit o oferta de sase milioane de euro.

EMILIANO MORETTI si-a prelungit contractul cu Valencia pe trei sezoane. In virsta de 25 de ani, fundasul italian a sosit pe Mestalla in 2004, venind de la Parma.

STEFANO FIORE vrea sa ramina sezonul acesta la Valencia, unde spera sa-l convinga pe antrenorul Quique Sanchez ca merita un loc in echipa liliecilor. In virsta de 31 de ani, Fiore a venit la Valencia in 2004, dar a jucat sezonul trecut la Fiorentina sub forma de imprumut.

GUSTAVO MENDUCA va fi imprumutat sezonul viitor la AEK Atena. In virsta de 26 de ani, atacantul brazilian nu a reusit decit un gol pentru Benfica sezonul trecut, in 16 meciuri.

SIMONE PAVAN a semnat un contract pentru urmatorii doi ani cu Livorno. In virsta de 32 de ani, Pavan a evoluat sezonul trecut la Sampdoria.