Cea de-a doua etapa a Ligii I va debuta in aceasta seara cu meciul dintre Gloria Bistrita si FC National, intr-o partida ce va avea loc in Ardeal, de la ora 18.00.

Bistritenii incearca sa obtina primele puncte in acest sezon, dupa ce, in prima etapa, formatia lui Jean Padureanu a pierdut cu 1-0 pe terenul "amicilor" de la Ceahlaul Piatra Neamt. De asemenea, "bancarii" incearca sa recupereze cele trei puncte pierdute pe propriul teren in fata lui Dinamo.

Tehnicianul din "Parcul cu Platani", Marin Duna, este increzator in forta echipei sale si spera sa se intoarca victorios la Bucuresti. "Am incredere in echipa ca putem recupera la Bistrita punctele pierdute cu Dinamo, mai ales dupa cea de-a doua repriza foarte buna pe care am avut-o, si sa incepem practic campionatul odata cu jocul cu Gloria. Avem sansa sa indreptam lucrurile si sunt sigur ca o vom face", a declarat Duna.

Noul mijlocas de la FC National, Erik Lincar, spera ca echipa sa sa uite de esecul cu Dinamo si sa creasca de la meci la meci. "Bancarul" este de parere ca nivelul campionatului romanesc este mai ridicat decat atunci cand a parasit Romania pentru a evolua in strainatate, in sezonul 2002/2003. "Nivelul campionatului este mai bun fata de unde l-am lasat eu, avem echipe in cupele europene. Daca urmaresti rezultatele echipelor Steaua, Rapid, Dinamo mai putin, in cupele europene iti dai seama ca am evoluat foarte mult", a precizat Lincar.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.