Mijlocasul Patrik Vieira a semnat un contract pe o perioada de patru ani cu formatia italiana Internazionale Milano, pana in data de 30 iulie 2010

Gruparea la care a evoluat francezul, Juventus Torino, va incasa in urma acestei tranzactii suma de 9,5 milioane de euro, care va fi platita esalonat pe o perioada de trei ani. intr-un comunicat dat publicitatii de clubul torinez se precizeaza faptul ca intreaga operatiune Patrik Vieira a adus o pierdere de 8,5 milioane de euro pentru "Batrana Doamna". Mijlocasul francez, care a evoluat in finala Campionatului Mondial impotriva Italiei, a fost adus, in vara anului trecut, de la Arsenal la Juventus pentru fabuloasa suma de 18 milioane de euro.

Retrogradarea clubului torinez in Serie B, in urma scandalului din Peninsula, a facut ca jucatori precum Canavaro, Emerson, Thuram sau Zambrota sa paraseasca echipa.

"Batrana Doamna" va juca primul meci oficial din sezonul 2006-2007 cu formatia de liga a treia Martina Franca, in cadrul primului tur al Cupei Italiei, in data de 19 august. "Juve" nu a fost nici macar cap de serie la tragerea la sorti a meciurilor, ocupand abia locul al 23-lea in ierarhia celor 72 de formatii participante, "bianconerii" fiind nevoiti astfel sa intre in competitie inca din primul tur.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.