Revenita in Liga I atunci cind se astepta mai putin, echipa patronata de Marin Condescu a reusit sa demonstreze ca are forta necesara sa inlocuiasca o trupa care in sezonul trecut a facut furori. Pandurii a obtinut un rezultat meritat, datator de speranta, in fata unor giulesteni visatori

Cind toata lumea credea ca, spiritual, echipa din Regie a disparut, o noua minune s-a produs, de aceasta data la Tirgu-Jiu. Inceputul de joc mai bun al giulestenilor lasa impresia ca Pandurii nu se poate ridica la nivelul si valoarea Sportului Studentesc. Cum niciodata socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg, trupa patronata de Marin Condescu a surprins la primul meci din Liga I.

Intilnind un adversar extrem de puternic, dar care nu se astepta la o replica atit de dirza a gazdelor, rapidistii au inceput mai bine meciul, lasind impresia ca se vor impune la pas. Prima mare ocazie a intilnirii a venit in minutul 4, cind Badoi nimereste bara. Treptat, pe gazonul stadionului gorjean isi pune amprenta mitul gastii nebune din Regie, care in trecut a evoluat aici, pe terenul echipei care i-a luat locul in Liga lui Mitica Dragomir. Dispusi la efort si dornici sa demonstreze ca se pot ridica la nivelul studentilor, alb-albastrii au jucat curajos, dar riscant. Mai experimentati, giulestenii nu i-au iertat, deschizind scorul in minutul 22 prin Nae Constantin, care a profitat de gafa lui Guso, portarul respingind in fata o minge usoara. Nici dupa primirea golului, elevii lui Eugen Neagoe nu au dezarmat, asemanarea cu baietii lui Siman fiind din ce in ce mai izbitoare.

Golul egalizator a venit logic, Marinescu fiind invins de Vintilescu printr-o lovitura de cap. De aici incolo meciul se joaca pe contre cu un plus pentru Pandurii, dar nimic nu se mai intimpla, decit nasterea unei noi gasti nebune.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.