Dupa numai un an petrecut pe cea de-a doua scena fotbalistica a tarii, cu Adrian Mititelu ca principal finantator, Universitatea Craiova s-a intors in Liga I. Cu toate ca pare greu de crezut, zilele fostului ospatar in fruntea gruparii oltene sunt numarate, principalul motiv al posibilei plecari fiind acela ca se afla intr-o criza financiara greu de imaginat. Mai mult decat atat, Adrian Mititelu s-ar parea ca nu este stapan nici peste fotbalistii adusi in vara anului trecut de la F.C. Caracal, bunul sau amic Dinel Staicu cumparand creantele de la George Ilinca contra sumei de 500.000 de euro.

Finantatorul de la clubul din "orasul minunilor" a confirmat voalat tranzactia cu fostul militian, care ar fi fost facuta inca de asta-iarna. "Nu as dori un alt scandal la Craiova, pentru ca acele creante nu ar putea avea o implicatie la echipa de fotbal a Universitatii. Mititelu a garantat cu altceva, cu active. Nu as putea spune ca acele creante au fost vandute lui Dinel Staicu, insa, in acest sens, exista o anumita intelegere pe care, din pacate, nu pot sa o dezvalui momentan", a afirmat George Ilinca, unul dintre sefii de la FC Caracal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.