Presedintele RC Lens cere UEFA sa nu inscrie clubul AC Milan in preliminariile Ligii Campionilor

Presedintele gruparii RC Lens si al Uniunii Cluburilor Profesioniste de Fotbal din Franta, Gervais Martel, a cerut ca UEFA sa nu confirme inscrierea echipei AC Milan in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "Ultimul proces dovedeste ca in Italia campionatul a fost trucat. Printr-o lovitura de bagheta magica, pe care au inventat-o italienii, verdictul apelului include o penalizare pentru AC Milan care ii permite acestei echipe participarea in turul trei preliminar. Sper ca UEFA nu va confirma inscrierea acestei echipe. Ar fi incredibil ca o echipa sa piarda titlul de vicecampioana si sa participe la cea mai importanta competitie", a spus Martel.

Pro domo

Oficialul francez a precizat ca isi mentine solicitarea de inscriere a echipei RC Lens, clasata pe locul patru in campionatul Frantei, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Comisia Federala de Apel din Italia a decis mentinerea echipei AC Milan in prima divizie, penalizarea de 44 de puncte dictata initial pentru sezonul 2005/2006 fiind redusa la 30 de puncte, ceea ce i-ar permite sa participe in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.