Desi au mai ramas numai doua zile pina la debutul noului sezon, iar Sorin Cirtu spunea la instalarea pe banca lui Poli ca nu vrea prea multe transferuri pentru a nu afecta omogenitatea echipei, lotul timisorenilor nu este inca stabilit definitiv. Virful englez Mark Walthon, adus cu mare fast de la tineretul lui Newcastle, a fost trimis acasa, deoarece nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

"Situatia lui e clara. L-am trimis inapoi in Anglia, deoarece a fost sub asteptari", a spus Paul Cazan, directorul sportiv al alb-violetilor. Se pare ca britanicul n-a reus it sa-l convinga pe Sorin Cirtu, dupa ce a avut o evolutie stearsa in meciul-scoala disputat marti seara cu Timisul Albina si cistigat cu 5-0. Cu toate acestea, oficialii de pe Bega nu renunta la ideea aducerii inca unui atacant si au pus ochii pe golgeterul lui Partizan Belgrad, Srdan Radonjici.

Acesta a inscris 20 de goluri in sezonul trecut, iar conducatorii lui Poli ar fi dispusi sa plateasca aproximativ un milion de euro pentru sirbul de 25 de ani. In schimb, banatenii il vor pierde pe Cristian Silvasan, care urmeaza sa se transfere in Bulgaria, la Litex Loveci, dar il vor pastra pe Gluscevic, a carui mutare la FC Arges a picat.