Cele trei echipe italiene retrogradate in urma scandalului "Calciopoli" - Juventus Torino, Fiorentina si Lazio Roma - isi vor pierde cei mai importanti jucatori. in loturile celor trei cluburi figureaza nu mai putin de opt campioni mondiali. Scandalul de coruptie din fotbalul italian va duce la o inflatie de jucatori de valoare pe piata transferurilor. O mare parte din cei opt campioni mondiali din loturile celor trei cluburi, precum si alte vedete vor parasi corabiile esuate.

Juventus este, fireste, echipa cea mai afectata, nu mai putin de noua jucatori fiind aproape de despartirea de "Batrana Doamna". Capitanul campioanei mondiale, Fabio Cannavaro, este disputat cu ardoare de Chelsea si Real Madrid, spaniolii fiind preferati de italian, Zambrotta si Camoranesi sunt doriti de Liverpool si Barcelona, pentru Vieira se bat Inter, Roma, Valencia si Manchester United, iar Zebina s-ar putea intoarce la AS Roma.

Ibrahimovici si Trezeguet sunt foarte aproape de Inter Milano, in timp ce Thuram este pe lista Barcelonei. "Sunt foarte putine sanse ca eu sa joc cu Juventus in Serie B. Sper sa gasesc o echipa la timp, pentru a ramane in prima divizie", a declarat fundasul francez care agreeaza un transfer la Barcelona. Chiar daca s-a zvonit ca Arsenal este interesata de portarul Buffon, managerul Arsene Wenger spune ca salariul jucatorului este prea mare.

De asemenea, francezul este de parere ca scandalul din Italia nu va destabiliza piata transferurilor pentru ca jucatorii vor pleca doar pe preturi mari si doar la echipe care isi vor permite sa le plateasca salariile. Singura vedeta juventina care va ramane alaturi de echipa este Alessandro Del Piero care a declarat ca va juca pentru "bianconerri" si in Serie C.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.