Face ce face acest Cristian Borcea, il ia gura pe dinainte si sloboade niste "perle" care dau nastere la veritabile scandaluri ce efectiv nu-si au rostul

Deunazi, n-a avut de lucru, sau a avut el mancarimi la limba, si a declarat ca desi a revenit in mars fortat acolo unde-i este locul, Universitatea Craiova nu va avea nici un cuvant de spus in noua editie de campionat. "E prea slaba, nu mai are jucatorii pe care i-a avut si sa se multumeasca daca va ramane in primul esalon"!

Auzindu-l, finantatorul echipei craiovene Adrian Mititelu a luat foc. "Cine-i desteptul asta de Borcea? Ce-a facut el pana acum la Dinamo? In loc sa taca dracului din gura si sa zica multumesc pentru ca a trait bine de pe urma jucatorilor pe care Dinamo i-a furat Universitatii, se gaseste sa afirme niste tampenii despre Universitatea. De unde stie el ce jucatori are noua echipa a Craiovei, i-a vazut vreodata jucand? Eu in locul lui, care este un profitor ca si multi din viesparul de la Dinamo, as intra in pamant de rusine. Sa-si aminteasca doar ca de la Craiova au plecat in ultimii ani Claudiu Niculescu, Barcauan, Alexa, Grigorie, Dauda, Guso, Stoican, Plesan, Iordache, Moti, pe unii dintre ei vanzandu-i pe bani grei. Eu singur am format o echipa si am reusit s-o promovez, acest Borcea ce echipa a format, ce echipa a promovat? Si vreau sa-i mai spun ceva acestui neica-nimeni si tuturor celor de la Dinamo: mai bine sa nu se prezinte cu echipa la Craiova ca vor avea de facut fata iadului de pe pamant. Nu se prezinta, se multumesc cu 0-3 si totul va fi bine pentru javrele din Stefan cel Mare"!

Toate acestea le-a spus Adrian Mititelu. Este un fel de zicere "a la Gigi Becali". Sigur ca la furie omul poate spune vrute si nevrute si este foarte cunoscuta vrajba dintre Dinamo si Universitatea. Numai ca...
Numai ca domnul Mititelu ar trebui sa fie ceva mai circumspect. Din mai multe motive. Unul ar fi acela ca actuala echipa craioveana nu este chiar atat de puternica incat sa fie considerata ca mare favorita in confruntarea cu Dinamo, asa cum este Dinamo, adunata din "cioburi" si dupa un campionat foarte slab. Sa nu se uite ca si acum doi ani "cainii rosii" tot cu o teribila ostilitate au fost primii in Banie, au castigat meciul si Craiova a retrogradat. Iar in al treilea rand mai trebuie spus ca Dinamo se va prezenta la Craiova cu toate armele din dotare si, slava Domnului, are destule. Ma refer la cele extrafotbalistice. Este vorba de acele "mijloace specifice" despre care amintea mereu si George Copos.

Asa ca si lui Adrian Mititelu i-ar fi necesar mai mult simt al realitatii, mai multa seriorizitate. Ca nu strica. Universitatea sa joace sa ne convinga si numai dupa-aceia sa ridice capul. Si sefii ei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.