Campioana din 2004, Maria Sarapova, a trait ieri o experienta unica. Partida pe care o disputa impotriva compatrioatei sale, Elena Dementieva, a fost intrerupta pentru citeva secunde de un exhibitionist. Acesta a distras atentia rusoaicelor, amuzind spectatorii si alertindu-i pe organizatori.

Mai sint doar patru zile pina la incheierea turneului de la Wimbledon, iar organizatorii credeau ca anul acesta au scapa de "streakers", exhibitionistii care intra pe teren la evenimentele sportive. S-au inselat insa. Ieri, partida dintre Maria Saraopva si compatrioata sa, Elena Dementieva, a fost intrerupta de o astfel de persoana.

Meciul incepuse linistit, cu Sarapova grabindu-se parca sa ajunga mai repede la cel de-al doilea ei titlu pe iarba londoneza. A trecut foarte usor de compatrioata sa, Elena Dementieva, impunindu-se in final in doua seturi, 6-1, 6-4. Doar serviciile adversarei, foarte puternice de altfel, au pus-o in citeva rinduri in dificultate pe rusoaica.

Si nu numai acestea. In setul al doilea, cind campioana din 2004 la Wimbledon se indrepta vertiginos spre inca o victorie pe gazonul din capitala Angliei, conduci nd cu 3-0, un barbat complet dezbracat a intrerupt in mod grosolan partida. El a intrat pe la mijlocul terenului, taind in diagonala partea Sarapovei. Rusoaica, pregatita sa serveasca, s-a intors cu spatele. Minispectacolul nu a durat mai mult de cinci secunde.

Cu sortul in mina, exhibitionistul a dansat si a facut o tumba, indrepti ndu-se apoi cuminte spre politia care-l astepta cu o patura rosie de partea cealalta a terenului. Vizibil deconcentrata, campioanei din 2004 pe gazonul din capitala Angliei i-au trebuit citeva minute sa-si revina, dindu-i astfel posibilitatea adversarei sale sa se apropie la scorul de 4-3.

Totusi, dorinta de a juca in semifinale a adunat-o, reusind sa se impuna in final. Sarapova va juca in meciul urmator impotriva favoritei numarul 1, Amelie Mauresmo din Franta.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.