Argentina si Germania se intalnesc, astazi, in cel mai asteptat si echilibrat meci din sferturile de finala ale Campionatului Mondial. invingatoarea este vazuta de specialisti drept favorita la cucerirea trofeului. Dupa evolutiile excelente de la acest turneu final, in tabara germana optimismul a atins cote inalte. "Credem cu adevarat ca putem castiga titlul mondial, sentiment pe care nu l-am mai trait de mult timp. in acest moment, atmosfera la echipa este foarte buna", a precizat capitanul Michael Ballack.

Chiar daca nu s-a sfiit sa-l "intepe" uneori pe selectioner, Ballack admite acum rolul fundamental al lui Jurgen Klinsmann in revigorarea "Manschaft-ului". "Mi-ar placea ca el sa continue. Este un antrenor tanar si ambitios, a reconstruit echipa, a intinerit-o. Iar astazi putem spune: Face bine nationalei", a declarat fotbalistul. Nemtii trebuie sa lupte si cu un complex pe care il au in fata echipelor mari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.